Tel.:
China lineaire beweging met fabrikant
Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

Thuis

Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

        Co. van het de Automatiseringsmateriaal van Shanghai Heer, Ltd wordt gevestigd in Shanghai, een zware industriële stad, met unieke vervoersvoordelen. Het is een uitvoerig bedrijf dat, agenten produceert en FA-automatiseringsdelen verkoopt. Wij beschouwen altijd klantentevredenheid als ons achtervolgingsdoel. Na vele jaren onweren, heeft het bedrijf zich tot een handvol industriële delenleveranciers in Shanghai ontwikkeld. Het bedrijf heeft een team van specifieke en ervaren automatiseringsberoeps. Aanhangend de bedrijfsfilosofie van eerlijkheid, samenwerking en waardeverwezenlijking, is ons bedrijf een globale professionele integrator op hoog niveau gewijd aan onderzoek en ontwikkeling, verwerking en verkoop, pakhuis, technische ondersteuning en onderhouds de diensten van lineair transmissiesysteem en het industriële systeem van de automatiseringscontrole geworden.

        Ons bedrijf heeft altijd het de dienstconcept van „hoog - kwaliteit, hoogwaardige, snelle levering“ aangehangen. Overeenkomstig het principe van „people-oriented, wetenschap en technologie die“, plus een correcte productiesysteem leiden, de naverkoopdienst van uitstekende kwaliteit, hangt de markt vraag-georiënteerde ononderbroken ontwikkeling van nieuwe producten, terwijl constant het verbeteren van productkwaliteit, altijd het front van de industrie aan. Wij kunnen klanten van een volledige waaier van lineaire transmissieproducten snel voorzien, zijn de belangrijkste producten van het bedrijf de lineaire lagers van HSFWIN, de lineaire gids van HSFWIN, HSFWIN-balschroef, HSFWIN-steun, HSFWIN-precisie glijdende lijst en andere toebehoren van transmissiemachines. Het wordt wijd gebruikt op de automatiseringsindustrie, industriële machines, de halfgeleiderindustrie, hulpmiddelmachines, de medische industrie, CNC werktuigmachines, houtbewerkingsmachines, transmissiemachines, precisie meetinstrumenten, mechanisch wapen, het parkeren materiaal en veel andere gebieden.

        Het bedrijf heeft een verkoopteam dat perfecte technologie en de dienst van uitstekende kwaliteit integreert. Het heeft het perfecte materiaal van de machineverwerking en professioneel kwaliteitsborging en supervisiesysteem. Het heeft overvloedige voorraad van regelmatige modellen. Het streeft ernaar om producten in de kortste tijd, fijne verwerking, de kwaliteit-georiënteerde, naverkoopdienst te leveren, en unanieme erkenning van klanten over het hele land gewonnen. Het bedrijf heeft het lange aanhangen het principe van klant eerst en vertrouwende op klanten met eerlijkheid. Wij hopen oprecht om behulpzame relaties op lange termijn en vriendschappelijke met u en win-win samenwerking te vestigen. Ons doel: Beroeps die kwaliteit, de dienst gestalte geven om de toekomst te bereiken. De „klant eerst, Duurzaam Beheer, Duurzame Ontwikkeling“ is het bedrijfszakenbeleid, verheugen wij ons op binnenlandse en buitenlandse gebruikers met ons mee te delen om een betere toekomst tot stand te brengen.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : HSFWIN

Aantal werknemers : 50~100

Export pct : < 10%

geschiedenis van het bedrijf

Onze Opdracht

Creeer Waarde voor de Maatschappij, Strijd voor Harmonische Ontwikkeling van Ons Geboorteland;

Onze Visie

Om een intelligente Fabrikant Van wereldklasse van het Parkmateriaal te worden

Te wordt een Intelligent Kaartmerk Van wereldklasse

Ons Principe

Bereikt het opeenhopings Beroemde Merk, het Briljante Leven

Onze Geest

Hartstochtelijk, Innovatief, Alles overtreffend

Onze Stijl

Bescheiden, Professioneel, Fast-acting

Ons Klantenconcept

Creeer Waarde want de Klanten de enige Reden voor Ons Bestaan is.

Onze Kerncultuur

Eerbied, Groepswerk, Krediet, Dankbaarheid

Onze Verrichtingsfilosofie

Magere Productie, Merk Marketing, Productrichtlijn, Mager Beheer

Onze Belofte

Wij zullen elke dag met volledige hartstocht wanneer zonstijgingen, begroeten en oplossen klantenvereisten en moeilijkheden in het leven, is het een kans voor ons te groeien, vereisen wij die ons strikt vooruitgang boeken en de aanvang van het nieuwe denken elke dag in dit strenge, efficiënte en verenigde team, houdt verbeterend als hoge norm.

bedrijfsdiensten

1. Kwaliteitsborging
Met onze jaren van ervaring, geavanceerde technologie en ononderbroken onderzoek, moet onze kwaliteit de aan behoeften van de markt volledig voldoen om aan de behoeften van klanten te voldoen, gebruiken vele klanten onze producten, geloven wij dat het product zeer goed is.

2. Veilig vervoer
Onze wijze van vervoer wordt genomen volgens de situatie van elk land is verschillend vervoer, terwijl onze verpakking, volgens de recentste bijgewerkte douanesituatie, constant, onze verpakking verbeterde. Wij kunnen de verpakking ook kiezen en de vervoersmethodes volgens uw requirements.we waarborgen dat u het binnen 3-15 werkdagen aan uw product ontvangt.

3. De productdiversiteit

De belangrijkste producten van het bedrijf omvatten: lineaire lagers, lineaire gidsen, balschroef, gemotoriseerde as, de eenheid van de schroefsteun, koppeling, sluitennoten, lagers en andere transmissiecomponenten en verwante toebehoren.

4. Hoog - de kwaliteitsdienst
De beste Dienst met de naverkoopdienst en overleg, hebben wij een uitstekende klantenservice gedreven benadering van onze zaken, in tegenstelling tot de meeste plaatsen zijn wij constant beschikbaar via verkoophotline, e-mail, en antwoorden altijd aan e-mail binnen 30 min.

Bedrijfteam

Wij hebben professioneel technisch team, verkoopteam en klantenserviceteam. Wij kunnen de betrouwbare globale diensten aan klanten in om het even welke verbinding vóór, tijdens en na verkoop verlenen. Ons bedrijf besteedt aandacht aan de waarde van talenten, overeenkomstig het concept people-oriented, win-win samenwerking, om de diensten op de toegevoegde waarde te verlenen voor klanten, en een stadium te verstrekken voor werknemers met bereidende geest om hun capaciteiten te spelen. Ik verheug me op het werken met collega's in alle industrieën in het principe van eerlijkheid en betrouwbaarheid, win-win samenwerking, en creeer nieuwe verwezenlijkingen. Onze bedrijfszakenfilosofie moet globale middelen van uitstekende kwaliteit integreren en productie voor China versnellen.

Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.
Zaal 5070, die 4, Road van Nr 580 Shenzhou, Fengxian-District, Shanghai bouwen
Tel.:86-021-39949356
China Van Goede Kwaliteit Linear Motion Bearing Leverancier. Copyright © 2019 linearmotion-bearing.com. All Rights Reserved.