Tel.:
China lineaire beweging met fabrikant
Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

Thuis

Shanghai Heer Automation Equipment Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Producten en de Diensten die door het Bedrijf worden verleend

  Het bedrijf is een belangrijke leverancier van transmissiecomponenten in China, die zich in de vervaardiging, de verrichting en de verkoop van lineaire motiecomponenten specialiseren. De belangrijkste producten van het bedrijf omvatten: lineaire lagers, lineaire gidsen, balschroef, gemotoriseerde as, de eenheid van de schroefsteun, koppeling, sluitennoten, lagers en andere transmissiecomponenten en verwante toebehoren. Ons bedrijf heeft zijn eigen merk HSFWIN, en agentendistributie van HIWIN, PMI, THK, SBC, TBI, ABBA en andere belangrijke merken. De producten omvatten werktuigmachines, industriële automatisering, algemene industriële machines, precisieinstrumenten, halfgeleider en LCD medisch productiemateriaal, voedsel en verzorging, ruimte, vervoerssystemen, computer elektronische communicatie, testen en meting, automobielassemblage en de testende en andere industrieën die transmissiecomponenten vereisen.

  Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

  Hoofd de Marktwerkingsgebied van het bedrijf

  Ons bedrijf investeert heel wat geld en hersenen in het onderzoek van producten geschikt voor de marktvraag. Het wetenschappelijke onderzoekteam op hoog niveau, de geavanceerde instrumenten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekert de stabiliteit en de betrouwbaarheid van productkwaliteit. De meeste producten voldoen aan de vereisten van nationale productkwaliteit. Zij worden hoofdzakelijk etc. verkocht aan buitenlandse ondernemingen zoals de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Nederland, Ierland, Australië. Iran, Turkije, Zweden, Roemenië, Bulgarije, Polen en andere landen, producten voor de wereld.

  Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

  De belangrijkste servicegroepen of de industrieën van de producten van het bedrijf

  De bestaande gedeponeerde handelsmerken van het bedrijf zijn: HSFWIN. De lineaire lagers, de lineaire gidsen, balschroef, van de schroefsteun de eenheden, de koppeling, de lagers en andere transmissiecomponenten en verwante toebehoren worden wijd gebruikt in werktuigmachines, industriële automatisering, algemene industriële machines, precisieinstrumenten, halfgeleider en LCD productiemateriaal, voedsel en medische behandeling, ruimte, vervoerssystemen, computer elektronische communicatie, het testen en meting, automobielassemblage en het testen en andere verwante toebehoren. Andere industrieën die transmissiecomponenten vereisen. wegens strikte kwaliteitsbewaking en goede reputatie, zijn onze producten verkocht aan Zuidoost-Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Europa en andere landen en regio's.

   

  Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

 • OEM / ODM
 • R & D
Contactgegevens
Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.

Contactpersoon: Mr. Ning

Tel.: 86-021-39949356

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Shanghai Heer Automation Equipment Ltd.
Zaal 5070, die 4, Road van Nr 580 Shenzhou, Fengxian-District, Shanghai bouwen
Tel.:86-021-39949356
China Van Goede Kwaliteit Linear Motion Bearing Leverancier. Copyright © 2019 linearmotion-bearing.com. All Rights Reserved.